GARANTÁLTAN EGYEDI AJÁNDÉKÖTLETEK

Te is unod már
a sablonos
ajándékokat?

Az ajándékozás művészet és akkor jó, ha a megajándékozott
különlegesnek érzi magát.
Ezt viszont csak egy személyre szabott ajándékkal érheted el.

“Az ajándék pohárkészlet nagyon betalált, a barátomnak konkrétan leesett az álla”

Egy jó ajándéknak különleges varázsa van.
A jó ajándék átgondolt, praktikus és egyedi.

Mitől lesz jó egy ajándék?

JÓ AJÁNDÉK

R

Olyan, amiből a megajándékozott tudja, hogy az övé

Akkor is, ha nincs rajta egy kártya a nevével. Mert látszik rajta, hogy megfigyelted mit szeret, vagy mit szokott csinálni a szabadidejében.

R

Olyan, amin látszik, hogy elég időt töltöttél vele

Olyan, ami szavak nélkül is elmeséli, mennyit
foglalkoztál vele és láthatóan nagy gonddal
lett kiválasztva..

R

Olyan, amivel örömet akarsz szerezni, nem pedig megfelelni

A dolog két helyen szokott félrecsúszni. Ha nagyon nem ismered a másikat, vagy ha túlságosan fontos neked és úgy érzed csalódna, ha nem tőled kapná a legjobb ajándékot. De biztosan ez kell?

ROSSZ AJÁNDÉK

Q

Olyan, ami annyira személytelen, hogy bárkinek
odaadhatnád ajándékba.

Q

Amiről mindenki látja, hogy csak kipipáltad az
ajándékozás fárasztó feladatát.

Q

Amit biztosan nem venne meg saját magának.

Mitől egyediek az én munkáim?

A homok-faragásos technológiával egy egyedi designt hozunk létre a üveg felületen, ami akár egy fotó is lehet. Ezeket megvilágítva még egyedibb hatást érünk el.

Míg a hagyományos gravírozás csak egy felületi mintát hoz létre, az én eljárásomnál a minta mélysége és textúrája is 3D-s hatást kelt. A felületen valódi mélységi különbségek és tapintható textúrák jönnek létre, akár milliméteres nagyságban mérhető szintkülönbségekkel.

A mélyhomokfaragott minták pozitív és negatív változatai tetszés szerint variálhatóak és színezhetőek. Így minden termék egyedi és kifejező lesz.

Ki fogja megvalósítani?

Horváth Attila – Designer

Szia, Horváth Attila vagyok, az én munkáimat nézed éppen. 1979-ben születtem Győrben, a tanulmányaimat is itt végeztem. Az üveg és tükör homokfúvását 2009 ben ismertem meg. 2010-ben kezdtem el jobban foglalkozni a 3D-s, azaz mélyhomokfúvással, amit a mai napig folyamatosan fejlesztek.

2019-ben egy negatív élethelyzet hatására határoztam el, hogy a képességeimet a maximumra fejlesztem a homokfúvásban. A célom az, hogy ebben a szakágban olyat alkossak, ami az egyediségét és részletgazdagságát tekintve megállja a helyét, továbbá minél többen megismerhessék az üvegben rejlő lehetőségek sokszerűségét.

„Vivamus id gravida mi, nec ullamcorper purus. Suspendisse ut nibh sagittis lacus viverra aliquam. Praesent ac lobortis mauris, non imperdiet quam. Praesent laoreet elit nisi, id feugiat ante accumsan sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae.”

„Curabitur non bibendum ligula. In non pulvinar purus. Curabitur nisi odio, blandit et elit at, suscipit pharetra elit. Fusce ut mauris quam. Quisque lacinia quam eu commodo mollis. Praesent nisl massa, ultrices vitae ornare sit amet, ultricies eget orci. Sed vitae nulla et justo pellentesque congue nec eu risus. Morbi ac feugiat ante.”

„Aliquam feugiat ut diam non tempus. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Curabitur ac odio consequat, auctor risus non, egestas dolor. In sit amet urna at metus dictum commodo a at nunc. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sed finibus nisi, sed dictum eros. Aliquam sodales nulla dolor, sed vulputate sapien efficitur ut.”